VALIKKO

Keskustori.fi

Tanskalaisen soittokunnan vierailu -tanssiteoksesta tulossa lisäesityksiä

Ari Nummisen ja Tanssiteatteri TanssiBoxin tanssiteos nähdään ensi viikonloppuna Hällä-näyttämöllä. 

Kuva: Hanna Lappalainen.

Tanskalaisen soittokunnan vierailu on tamperelaisen Tanssiteatteri TanssiBoxin viimeisin teos. Tanssiteoksen koreografian on tehnyt Ari Numminen. Syyskuussa 2012 Tampereella ensi-iltansa saaneessa esityksessä nähdään kolmen tanssijattaren lisäksi trumpetisti Denise Ward. Tanssijat ovat Katriina Kantola, Terhi Pinomäki-Lenick ja Mia Tiihonen.

Teos on saanut Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen Uudet tuotannot -tuotantotuen 2012. Sitä ovat tukeneet Taiteen keskustoimikunta ja Tampereen kaupunki.

Tammikuun esitysten yhteydessä tamperelaisilla tanssista ja musiikista kiinnostuneilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus päästä työskentelemään muusikko Denise Wardin ja TanssiBoxin tanssijoiden johdolla kahdessa erillisessä työpajassa. Ensimmäinen työpaja on iltapäiväesityksen yhteydessä ja toinen lauantain esityksen yhteydessä klo 17.45–18.30. Esitys ja työpaja soveltuvat myös koululaisille ja koululuokille.

Tanskalaisen soittokunnan vierailu Hällä-näyttämöllä (Hämeenkatu 25, Tampere): perjantaina 11.1. klo 13 ja 19 sekä lauantaina 12.1. klo 19.

Jaa

Viimeksi päivitetty 08.01.2013 14:42