VALIKKO

Keskustori.fi

Laulavat sadepisarat -musikaali juhlistaa Palatsin 5-vuotista taivalta

Satu Silvo ja ex-tangokuningas Tommi Soidinmäki tuovat Hollywoodin tunnelmaa Musiikkiteatterin lavalle.

Kuva: Raisa Suuronen.

Laulavat sadepisarat -musikaalin 1920-luvun Hollywoodin tunnelmaan vievät sateen ropinassa Ari Myllyselkä (vas., elokuvastudion johtaja), Satu Silvo (Lina Lamont), Tommi Soidinmäki (Don Lockwood), Laura Virtala (Kathy Selden) ja Miro Honkanen (Cosmo Brown).

Musikaali saa ensi-iltansa keskiviikkona 18. syyskuuta Musiikkiteatteri Palatsissa, ja se juhlistaa samalla Palatsin 5-vuotista taivalta. Laulavat sadepisarat perustuu kuuluisaan Singin’ in the rain -elokuvaan vuodelta 1952.

Satu Silvo nähdään musikaalissa komediallisessa Hollywood-diivan roolissa, näyttelijänä, joka ei osaa puhua eikä laulaa. Tommi Soidinmäki on tangokuningas vuodelta 2004 ja iso musikaalisankarin rooli on hänelle uusi merkittävä aluevaltaus, joka sisältää laulun lisäksi näyttelemistä ja tanssia.

Stepin saloihin esiintyjiä on harjoittanut steppaaja Antti Niskanen, joka vastaa koreografiasta. Niskanen myös on yksi musikaalin tanssijoista. 

Musikaalin on ohjannut Petri Lairikko

Musikaalissa eletään vuotta 1927. Äänielokuva tekee tuloaan Hollywoodiin ja uhkaa entisten tähtien asemaa. Don Lockwood (Soidinmäki) ja Lina Lamont (Silvo) ovat Hollywoodin supertähtiä ja elokuvien lemmenpari. Oikeassa elämässä heidän rakkautensa ei kuitenkaan kukoista, sillä Lina on suuri oikutteleva diiva. Linan harmiksi Don iskee silmänsä näyttelijän urasta haaveilevaan Kathyyn (Virtala). Lina Lamont ei kaihda mitään keinoja säilyttääkseen tähteytensä Hollywoodissa.

Musiikkiteatteri Palatsi

Jaa

Viimeksi päivitetty 16.09.2013 11:42