VALIKKO

Keskustori.fi

Soukkapuistossa soi 17.–18. elokuuta – Nähdäänkö zombien invaasio? No, ainakin The Grande Bois

Sellaisessa puistojuhlassa Armonkalliolla hurmaavat lukuisat bändit eikä runouttakaan unohdeta.

Tamperelainen The Grande Bois -bändi on surffaillut vuodesta 2004 lähtien. Kolmen miehen bändissä soittavat kitaristi Veikko Korhonen, rumpalisti Marko "Spuge" Hämäläinen ja basisti Ville Sevon.

Hei pojat! Millaista musaa The Grande Bois oikein soittaa?

– The Grande Bois soittaa instrumentaalia surf-rokkia psykovaikuttein. Kappaleet ovat bändin omia. Joku joskus sanoi, että meidän musiikki kuulostaa siltä, että se voisi soida Tarantinon elokuvissa, se kertonee ehkä jotain.

Mikä on bändinne motto?

– Zombien invaasio on tulossa ja me ollaan sen kärkijoukot.

Mihin tähtäätte ja mitä bändinne merkitsee teille?

– Tavoitteenamme on pitää surf-musiikki elossa vaikka sitten pinnan alla. Bändi merkitsee meille terapiaa ja hauskanpitoa. Grande Bois antaa meille luvan olla pikku poikia jälleen.

Onko teillä levyjä tai muuta musamateriaalia takataskussa? Ja onko jotain uutta tulossa?

– Olemme julkaisseet kaksi täyspitkää omakustannetta: Haunted house (2009) & Apocalypse 2012 (2012). Seuraavan ep:n äänitykset ovat valmiina. Julkaisu tapahtuu tämän vuoden aikana.

 

Mikä on ollut uranne kohokohta tähän asti?

– Vuonna 2009 ensimmäinen levy ja ensimmäinen keikka samana vuonna. Ja nyt myöhemmin uuden levyn myötä musiikkimme leviäminen Suomen rajojen ulkopuolelle.

Esimakua musiikistanne saa ohessa olevalta musiikkivideoltanne El Meteor. Näyttää siltä, että teillä on ollut hauskaa ja kauhua sen tekemisessä. Mistä video kertoo?

– Videomme El Meteor kertoo itse asiassa tiivistetysti, mistä bändissämme ja kappaleissa on kysymys. Kauhusta, ikiaikaisesta pahuudesta, zombeista, vampyyreista ym. mukavista jutuista, tissejä unohtamatta. Tosissaan, mutta kuitenkin virne suupielessä.

Lopuksi vielä kolme hyvää syytä, miksi kannattaa tulla sunnuntaina keikallenne Soukkapuistoon?

– 3 hyvää syytä: Veikko, Ville ja Spuge tai kalja, ulkoilma ja hyvä seura. Ihan kuinka vaan.

Sellainen puistojuhla 17.–18. elokuuta Soukkapuistossa Armonkalliolla. Lue lisää

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 13.08.2013 22:21