VALIKKO

Keskustori.fi

Kansainväliset suurmarkkinat tulevat 10.–13. heinäkuuta Keskustorille

Markkinoille osallistuu noin sata yrittäjää useista eri maista.

Kuva on viime vuodelta Kansainvälisiltä suurmarkkinoilta Keskustorilla.

Kansainväliset suurmarkkinat järjestetään Tampereen Keskustorilla keskiviikosta lauantaihin 10.–13. heinäkuuta. Markkinat ovat avoinna päivittäin klo 10–20. Kaiken kaikkiaan markkinoille osallistuu noin 100 yrittäjää eri maista.

Kansainvälisillä suurmarkkinoilla keskeinen idea on tuoda eri maiden ja maakuntien erikoistuotteet esille niin, että niitä esittelemässä ja myymässä ovat niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat.

Etusija on itsetehtyjä tai -kasvatettuja tuotteita myyvillä kauppiailla. Myös useat käsityöläiset myyvät tuotteitansa markkinoilla.

Kauppiaita markkinoille tulee useista eri maista. Eurooppa on vahvasti esillä, mutta myyjiä on mukana ympäri maailmaa Amerikkaa ja Aasiaa myöden. Suomesta on esillä eri maakuntien erikoisuuksia Lappi-Hunajasta, Karjalaiseen kauppaan ja Kivikylän kotipalvaamon jättikokoisesta hiiligrillistä Ahvenanmaan herkkuihin.

Kansainvälisillä suurmarkkinoilla on mukana useita erilaisia kahviloita ja ruokapaikkoja, joissa voi kokeilla uusia makunautintoja Suomesta ja maailmalta.

Jaa

Viimeksi päivitetty 04.07.2013 14:29