VALIKKO

Keskustori.fi

Hauskaa vappua! Näin onnistuu vapun juhlinta siististi Tampereella

Vapputoreja, teekkarikaste ja paljon muuta ohjelmaa. Katso lisää tapahtumia Keskustori.fin tapahtumakalenterista.

Tampereen kaupunki kertoo tiedotteessaan, että vappua voi juhlia siististi. Keskustan alueelle tuodaankin vapun ajaksi 20 yleisökäymälää ja 20 isoa neljän kuution, Pafe-roska-astiaa. Pafe-roskiksia sijoitetaan Koskipuistoon ja Keskustorille. Yleisövessoista 10 tulee Koskipuistoon kiinteän yleisö-WC:n viereen ja 10 Kirjastonpuistoon Laikunlavan lähelle.

Teekkarit siivoavat perinteiseen tapaan Koskipuistoa jo vappupäivänä. Kaupunki aloittaa vapun juhlinnan siivoukset keskustassa heti torstaina varhain aamulla. Vapun jälkeisenä lauantaina 4. toukokuuta kello 1013 järjestetään myös eri puolilla Tamperetta siivoustalkoita. Lue lisää

Vapputoreja keskustassa ja teekkarikaste Koskipuistossa

Vapputori on 30.4.1.5. Keskustorilla, Tammelantorilla ja Laukontorilla. Torit ovat avoinna molempina päivinä kello 820.

Teekkareiden Wappuriehan julistus on Laikunlavan luona vappuaattona 30.4. kello 12. Teekkarilakkien jakotilaisuuksia on ympäri keskustaa vappuaattona 30.4. kello 13 alkaen. Suomen neito lakitetaan Hämeensillalla vappuyönä puolen yön maissa.

Vappupäivänä fuksikulkue lähtee Sorin aukiolta kohti Koskipuistoa kello 12.30. Vappupäivän 1. toukokuuta teekkarikaste on taas Koskipuistossa koskenrannalla kello 13 alkaen.

Tampereella saadaan myös suihkukaivoja päälle vapuksi. Ainakin Tammerinpuiston Tammerlammen, Näsinkallion, Emil Aaltosen puiston, Eteläpuiston ja Pyynikin kirkkopuiston suihkukaivot ovat toiminnassa.

Katso lisää tapahtumia Keskustori.fin tapahtumakalenterista. Siirry tapahtumiin

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 29.04.2013 19:21