VALIKKO

Keskustori.fi

TTT-Klubin viikonlopussa Mikko Alatalo Duo ja Kari Pesonen Duo

Molemmille keikoille on tulevana viikonloppuna poikkeuksellisesti ilmainen sisäänpääsy.

Mikko Alatalo nousee TTT-Klubin lavalle lauantaina 2. maaliskuuta TTT-Klubilla. Säestäjänä on Tampereen musakuvioista tuttu rock-haitaristi Jammi Humalamäki, joka on aiemmin nähty keikoilla muun muassa Juicen, Nolo&Rähjän ja Hauli Brosin kanssa.

Alatalo esittää lauantain keikalla omia laulujaan, joita kuullaan läpileikkauksena hänen uraltaan neljän vuosikymmenen ajalta. Alatalon ja Harri Rinteen tekemät kappaleet yhdistelevät kantria, rokkia ja iskelmää. Joukossa on koko kansan reippaita ralleja, mutta myös koskettavia balladeja ja kantaaottavia laulelmia. Konsertti alkaa Coitus Int -kauden Manserock-klassikoilla.

Luvassa on myös otteita Alatalon päätyöstä Siirtomaa-Suomen lauluista, kuten 11 virran maan ja Mikko Niskasen elokuvasta tuttu Ajolähtö. Ohjelmassa on lisäksi jokunen uusi kantribiisi tulevalta Kantri III-levyltä.

Perjantaina 1. maaliskuuta TTT-Klubilla kuullaan 90-luvulla platinamyyntiin yltäneen yhtyeen Puolikuun parhaita hittejä sekä aivan uutta tuotantoa. Kari Pesonen, Puolikuun laulaja ja lauluntekijä, tuo lavalle duo-kokoonpanonsa eli "kahden miehen Puolikuun".

– Puolikuu on tehnyt pitkän matkan, noin 1500 keikkaa ja viitisentoista albumia. Tänä aikana olen koittanut pitää itseni mahdollisimman amatöörinä ja irti rutiineista, kertoo Pesonen, jonka kynäilemä Poutaa-kappale nousi Ylen radiokanavien viidenneksi soitetuimmaksi raidaksi vuonna 2010.

TTT-Klubilla Pesonen kertoo esittävänsä Puolikuuta kahden miehen “rokkibändillä”: kitara, rummut ja stemmalaulut.

– Me emme ole akustinen duo, tähdentää Pesonen.

– Tervetuloa vaan kaikki, saa laulaa mukana ja jorata.

Molemmat keikat alkavat klo 23.

TTT-Klubi

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 28.02.2013 19:42