VALIKKO

Keskustori.fi

TTT:n keväässä vierailevat: Henryn ja Alicen salaiset elämät ja Sainks mä?

Jaana Saarinen ja Puntti Valtonen tähdittävät avioliiittokomediaa.

Kuva: Matti Rajala.

Tampereen Työväen Teatterin keväässä nähdään kaksi tähtivierailua.

Toinen niistä on avioliittokomedia. Mitä tapahtuu, kun aviopari haluaa puhaltaa suhteen uuteen liekkiin? Tämä selviää Jaana Saarisen ja Puntti Valtosen tähdittämässä komediassa Henryn ja Alicen salaiset elämät.

Englantilaisen David Tristramin menestynyt ja kriitikoiden ylistämä kahden hengen virtuositeettikomedia on nähty useissa maissa, ja nyt se nähdään ensi kertaa Suomessa. Timo Rissasen ohjaaman komedian Suomen ensi-ilta oli 16. helmikuuta Aleksanterin Teatterissa. Henryn ja Alicen salaiset elämät Tampereen Työväen Teatterin Vanhalla päänäyttämöllä 28.2. alkaen. Esityksiä on kevään aikana myös: 1.3., 2.3., 5.4. ja 6.4. 

Kuva: Valokuva Manari / Magnum Live.

Työpaikan monisärmäisistä ihmisuhteista kertoo Sainks mä?, jossa työporukka irtautuu arjesta laivaristeilyllä. Rooleissa nähdään Miia Nuutila (vas.), Misa Nirhamo ja Maarit Peltomaa. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Risto Autio. Kirpeä komedia kolmelle näyttelijälle kertoo rakkaudesta ja rakkaudettomuudesta sekä toisaalta työpaikkojen kovasta kilpailusta ja ikärasismista. Esitykset 28.2., 1.3. ja 10.4.

Tampereen Työväen Teatteri

Jaa

Viimeksi päivitetty 26.02.2013 10:58