VALIKKO

Keskustori.fi

Satu Silvo antaa hyvän ja tärkeän vinkin lukijoille

Lue myös, mitä näyttelijä mainitsee vuoden kohokohdiksi.

Kuva on Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin esityksestä Vain Bocelli puuttuu.

Satu Silvon vuoteen 2012 on mahtunut paljon töitä ja onnellisia perhetapahtumia. Tampereella hän näytteli tänä vuonna Annie-musikaalissa Tampere-talossa ja Vain Bocelli puuttuu -näytelmässä TTT:ssä. Myös ensi vuonna helsinkiläinen näyttelijätär nähdään tamperelaisella estradilla, kun Musiikkiteatteri Palatsissa saa syyskuussa ensi-iltansa musikaali Laulavat sadepisarat.

Palataan hetkeksi tarkemmin vuoteen 2012, mikä on ollut vuoden kohokohtasi?

– Vuosi 2012 on ollut erittäin hyvä vuosi sekä henkisesti että fyysisesti. Poikani pääsi teatterikorkeakouluun. Yksi kohokohta oli omat syntymäpäiväjuhlani, kun täytin 50 vuotta.

– Vuoteen on kuulunut paljon töitä. Tampereen Komediateatterista alkanut Vain Bocelli puuttuu -näytelmän kiertue jatkuu. 

Pasi Lampela kirjoitti näytelmän kihlajaislahjaksi Satu Silvolle ja Reidar Palmgrenille vuonna 2011. Vuoden kohokohtia liittyykin parin yhteiseloon.

– Jatkuvaa ihmettelyä ja kohokohtaa on yhdessä eläminen kaikilla ”mausteilla” höystettynä. Helsingin Käpylässä on yhteinen kotimme, ja Tampereella asutamme Reidarin kotia. Tampere tuntuu minustakin toiselta kotikaupungilta, ja täällä asuu muutamia hyviä ystäviänikin, mikä lisää kotoisuuden tunnetta.

– Odotan ensi kesää ja meidän yhteistä aikaamme. Päätimme kumpikin jättää kesäteatterityöt väliin tulevana kesänä. Nautimme Suomen suvesta, lomasta ja Käpylän kodistamme.

– Toivotan oikein rauhallista joulua! Huolehdi siitä, että voit itsekin hyvin ja pysähdy miettimään, mitkä ovat myös sinun toiveesi ja tarpeesi kaiken tohinan keskellä ja toteuta niistä tärkein. Se on joulun paras lahja itsellesi.

Jaa

Viimeksi päivitetty 20.12.2012 20:08