VALIKKO

Keskustori.fi

Kun kaikki odotukset täyttyvät

TTT | Poikabändi

Etualalla Lauri Mikkola. Kuva: Kari Sunnari


Nyt on vaikeaa päättää mistä aloittaisi. Päässä humisee vielä ja silmissä vilisee. Aloitan sillä mihin lopetan: jos haluat viihtyä, niin vahva suositus. Ja kuten seuralaiseni totesi: voit kehua, oli hyvä.

Itse pidin erityisesti valaistuksesta, se oli paikoin spektaakkelimainen ja loi musiikille vahvan taustan. Juoni sinällään oli hyvinkin uskottava tarina poikabändin vaiheista. Näin on varmasti käynyt useammallekin porukalle. Ja jos siihen saa vielä ympättyä Toijalan, se on jo jotain!

Arvostan esityksissä suuresti sitä, ettei minun tarvitse olla huolissaan esiintyjien suorituksista. Nyt sain rentoutua huoletta seuraamaan harjoiteltua ja hiottua esitystä. Kaikki sujui, tai ainakin näytti siltä, niin kuin piti.

Olen itse elänyt omia ruuhkavuosia parhaimpaan poikabändiaikaan, eikä muutenkaan sen tyyppinen, ehkä hieman muovinen, kulttuuri ole puhutellut. Mutta nyt kyllä Toijalan Pojat vei 1–0! Tätä poikabändiä voisin fanittaa.

Tämä on vakavasti otettavaa kevyttä viihdettä! Vahva suositus!

 

Kirjoittaja toteuttaa omaa luovuuttaan siirtolapuutarhalla siirtelemällä kasveja ja nauttii toisten luovuudesta teatterin maagisessa maailmassa.

 

Poikabändi

Ensi-ilta: 5.9.2019 Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä

Teatterin sivulle

 

Jaa

ETSI SIVUILTA

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

loka 16, 2019

Se, mikä oikein on

tammi 16, 2019

Matka aikuisuuteen

satu pikkukuva
loka 28, 2018

Hauska ja haikea Kylä

hannele pikkukuva
syys 04, 2018

Kun kaikki huijaavat

kesä 16, 2018

Asennetta ja huumoria

tammi 28, 2018

Me selvisimme siitä

tammi 26, 2018

Kun ilosta tuli suru