Keskustori.fi

Musiikin ilotulitusta menneiltä vuosikymmeniltä

Viihdepalatsi | Time Travel

Time Travel -shown viisihenkisen musikaaliryhmän jäsenet toimivat esitysten välissä myös tarjoilijoina, joten voit päästä myös juttelemaan heille.

Tuottaja Otto Kanerva
Ohjaus Jermo Grundström
Koreografia ja musiikin sovitus Jyri Numminen
Main Cast Regina Launivuo, Marika Huomolin, Eeva Markkinen, Heikki Mäkäräinen, Antti LJ Pääkkönen. Mukana myös vierailevia tähtiä. 
Swingit Hely Nylund, Mikko Nuopponen
Ensi-ilta 12.10.2016 Viihdepalatsi

MYÖNNÄN, olen käynyt Tuulensuun talossa viimeksi kun siellä näytettiin liikkuvia kuvia isolta kankaalta ja paikkaa kutsuttiin Kinopalatsiksi. Siitä on muuten aikaa. Äänielokuva kuitenkin oli jo keksitty. Joten astuessani nykyisen Viihdepalatsin täydellisen restauroituun, arkkitehti Bertel Strömmerin suunnittelemaan tilaan, lämmin nostalginen tunne laskeutui kehooni ja saatteli minut lempeästi kohti illan esitystä ja aikamatkaa. Entinen elokuvateatteri on kokenut upean muodonmuutoksen, joka henkii menneisyyttä ja modernia Las Vegas -glamouria luontevasti. Puitteet ainakin ovat kohdallaan.

Ennen esityksen alkua tuottaja Otto Kanerva saapui lavalle kertomaan, että kyseessä on meillä uudenlainen, mutta maailmalla tuttu Full Night Show -konsepti. Viihdettä siis tarjoillaan noin 15 minuutin annoksina ja välissä jää aikaa nauttia ruoasta ja seurasta. Kannattaa siis valita hyvää seuraa. Ja jos seura ei satu miellyttämään, on illan menu kuitenkin makunystyröitä hivelevä. Todellista aistien juhlaa.

Musiikkiesityksistä vastasi ammattitaitoinen viisihenkinen ryhmä, joka osasi hommansa. Myötähäpeää ei tarvinnut tuntea: laulu soi komeasti ja tanssi sujui salskeasti. Menneiden vuosikymmenten läpi soljuva iloittelu oli vanhan hyvän ajan kabareeviihdettä, joka tempaisi mukaansa, naurunpyrskähdysten rytmittäminä, ja sai ainakin tällaisen keski-ikäisen katsojan välillä kaihoisaksi – hyvällä tavalla. Showssa on mukana myös vierailevia tähtiä ja tänä iltana hän oli Tartu Mikkiin -tv-ohjelmasta tuttu Sami Hintsanen, joka johdatteli yleisön 1980-luvun tunnelmiin. Hintsasen ääni sopikin erinomaisesti kyseisen vuosikymmenen voimaballadeihin ja rokkeihin. 

Painotan kuitenkin vielä, että kyseessä ei ole perinteinen show, vaan lähinnä illanvietto hyvän ruuan, seuran ja musiikin parissa. Aikaa siis kannattaa varata. Itse jouduin lähtemään ennen viimeistä settiä, noin kolmen tunnin jälkeen, koska bussi ei odottanut. Nyt olin paikalla kriitikon ominaisuudessa, mutta olisi kiva vielä heittää vapaalle, palata uudelleen saman konseptin äärelle, ilman kellon kyttäämistä ja vain huolettomasti huudahtaa: "Life is a cabaret, old chum!"

Viihdepalatsin sivulle

Jaa

ETSI SIVUILTA

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

loka 14, 2017

Täydellinen yllätys

syys 09, 2017

Taitavat kissat lumoavat

loka 16, 2016

Keho äänen syleilyssä

syys 09, 2016

Vielä yksi elämä

syys 07, 2016

Ystävyyden ylistys

syys 04, 2016

Yksinkertaisesti paras!

syys 03, 2016

Lumoavan ihana ja hauska

elo 31, 2016

Riipaiseva musikaali

elo 31, 2016

Tiikeri ja pupunen

tammi 29, 2016

TTT | Niin kuin taivaassa

tammi 28, 2016

TT | Päätepysäkki

tammi 21, 2016

TTT | Papparaisen uni

tammi 20, 2016

TTT | Lada