VALIKKO

Keskustori.fi

Teatteri State | Lasilliset Juicea

Kuva: Lauri Tyrvänen.

Lasilliset Juicea

Rooleissa Otto Kanerva (Juice)
Bändi Ari "Kankku" Kankaanpää kapellimestarina, Janne Salkolahti, Roope Hurmalainen ja Tommi Rautiainen
Ohjaus ja sovitus Heikki Vihinen
Ensi-ilta 19.2.2015 Teatteri State

Torstaina, 19.2.2015, pyörähti käyntiin jälleen uusi vaihe Kino-Palatsin elämässä, kun Teatteri State aloitti toimintansa musiikkiteatteriesityksellä "Lasilliset Juicea". Vaikka kyseessä oli sekä koko talon, että näytelmän ensi-ilta, se ei käynyt ilmi mitenkään, ei minkäänlaisena kankeutena. Esitys sekä tarjoilu toimi aivan moitteettomasti.

Staten stagella oli Juice Leskinen Duo kera orkesterin. Ainoa vain, että Ari Kankaanpään kaverina ei ollut enää Juice, vaan Otto Kanerva, mehukas imitaatio alkuperäisestä Juicesta. Otto on sisäistänyt roolinsa vakuuttavasti, jopa silmälasien korjaus oikean käden nimettömältä, vaikutti olevan alkuperäistä Juicea. Mietin, miltä mahtaa tuntua Arista, vielä kerran, legendan jo poistuttua keskuudestamme, elää mennyt aika uudelleen... soittaa samoja kappaleita kuin aikoinaan oikean Juicen kanssa, tällä kertaa hienon kopion kanssa.

Alussa soitetun Musta aurinko nousee aikana kuului säröä, joka ei ehkä kuulunut asiaan, mutta kuulosti oikein hyvältä matalilla taajuuksilla. Oton äänestä löytyi häivähdys vibratoa, vaikea kai sitä on peitellä, jos osaa oikeasti laulaa. Juice jutusteli mukavasti härskejä, tutulla tyylillä, asioista asioiden oikeilla nimillä. Siittiöherjasta tuli jotenkin mieleen Vihinen ja Kummelit.

Tutut kappaleet kulkee ja kitarat on komeita. Finaalikappaleessa Viidestoista yö nähtiin Juicella Suomi-kitara.

Ruoka oli vallan mukiinmenevää ja itse chef kävi pöydissä tiedustelemassa maistuvuutta. Itselleni varsinkin maistui! Söin jopa vieressäni istuneiden erittäin ystävällisten rouvien tähteet, kiitos, kiitos nam!

..siittiöt ei varsinaisesti hedelmöity, ne hedelmöittää...

Teatteri State 

Jaa

Viimeksi päivitetty 18.10.2016 19:10

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

tammi 16, 2019

Matka aikuisuuteen

satu pikkukuva
loka 28, 2018

Hauska ja haikea Kylä

hannele pikkukuva
syys 04, 2018

Kun kaikki huijaavat

kesä 16, 2018

Asennetta ja huumoria

tammi 28, 2018

Me selvisimme siitä

tammi 26, 2018

Kun ilosta tuli suru

loka 14, 2017

Täydellinen yllätys

syys 09, 2017

Taitavat kissat lumoavat