VALIKKO

Keskustori.fi

MUSIIKKITEATTERI PALATSI | I Wanna Rock!

Kuvaaja: Raisa Taurinka.

I Wanna Rock!

Rooleissa Ari Myllyselkä, Elisa Lairikko, Miro Honkanen, Ari Koivunen, Tero Tanhuanpää, Jussi Ojanen, Jani Auvinen/Ville Siurulainen, Sonja Lairikko
Käsikirjoitus Katariina Leino
Ohjaus Petri Lairikko
Taustalaulajat, tanssijat, bändärit Karoliina Beirad, Jenni Vainionpää, Linda Peltomäki ja Anna Hellsten
Kapellimestari Jussi Ojanen
Koreografi Irina Kabanov
Maskeeraus Niina Kivimäki
Puvustus Inka Hahto
Ensi-ilta 29.1.2015 Musiikkiteatteri Palatsi

”Komediallinen rock-musikaali” on sen kaltainen resepti, jolla Musiikkiteatteri Palatsi varmasti voi vetää katsomon täyteen uudella näyttämöllään Tampereen Yo-talolla. Kun mukaan on saatu vielä paikallisväriä muka-manselaisesta roudarista, Nääs-Villestä (Ari Myllyselkä), luulisi hitaammankin hämäläisen syttyvän.

Ja toimiihan se. Ainakin ajoittain. Ja ainakin silloin, kun mainio Miro Honkanen täyttää lavan ja esittää rock-legendoista tutut karikatyyrinsä Pelle Miljoonasta ja varsinkin Andy McCoysta. Niiden rinnalla Mike Monroen hahmo (Idols-voittaja Ari Koivunen) jää väkisinkin toiseksi. Sen sijaan Koivusen laulajan lahjoille ei lavalta löydy vertaista.

Ylipäätään esiintyjäkaartin heittäytymistä rock-klassikkoihin meiltä ja muualta pitää ihailla. Tanssi ja liike täyttävät koko lavan, ja kontakti yleisöön syntyy paljon helpommin kuin avarissa entisen Kino-Palatsin tiloissa.

I Wanna Rock on käytännössä pitkitetty rock-konsertti kököillä välirepliikeillä ryyditettynä. Ari Myllyselän tampereen murre on päälle liimattua eikä käsittääkseni edes ihan Mansen oman kieliopin mukaista, mutta mitäs siitä: esityksessä viihtyy lopulta mukavasti, ja naurukin alkaa toisella puoliajalla irrota jo ihan itsestään.

Sille, joka on edes joskus käynyt Yo-talolla konsertissa, I Wanna Rock on helppo siirtymä musikaaliteatterin maailmaan. Se on varmasti ollut Lairikoiden perheyrityksen tarkoituskin.

Musiikkiteatteri Palatsi

Jaa

Viimeksi päivitetty 18.10.2016 19:10

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

tammi 16, 2019

Matka aikuisuuteen

satu pikkukuva
loka 28, 2018

Hauska ja haikea Kylä

hannele pikkukuva
syys 04, 2018

Kun kaikki huijaavat

kesä 16, 2018

Asennetta ja huumoria

tammi 28, 2018

Me selvisimme siitä

tammi 26, 2018

Kun ilosta tuli suru

loka 14, 2017

Täydellinen yllätys

syys 09, 2017

Taitavat kissat lumoavat