VALIKKO

Keskustori.fi

Musiikkiteatteri Palatsi | Badding-musikaali Paratiisi

Kuva: Raisa Taurinka.

Rooleissa Rauli Badding Somerjoki: Jussi Selo. Baddingin tyttöystävä: Sani Aartela. Muska Babitsin: Sani Aartela. Topi Sorsakoski: Miro Honkanen. Timo Kojo: Miro Honkanen. Elvis Presley: Miro Honkanen. M.A. Numminen: Ari Myllyselkä. Esa Pulliainen: Jyrki Telilä. Kari Somerjoki: Jimi Hautamäki. Fani, tanssija ja taustalaulaja: Elisa Lairikko ja Laila Walldén.
Käsikirjoitus Katariina Leino
Ohjaus Petri Lairikko
Kapellimestari Mikko Kangasjärvi
Puvut Elina Vättö
Maskeeraus & kampaukset Tuija Timonen
Koreografia Mönzia Kurbanali
Valot Pekka Rahko
Ensi-ilta 3.9.2014 Musiikkiteatteri Palatsi

Badding-musikaali Paratiisi

Paratiisi kertoo suomirockin kuninkaan Rauli ”Badding” Somerjoen tarinan. Somerjoki oli suuri laulaja ja lauluntekijä, joka kuoli aivan liian varhain. Baddingin musiikki ei kuitenkaan kuole koskaan. Palatsin musikaali on siitä vahva osoitus.

Baddingin roolissa esiintyy Jussi Selo, johon usein liitetään attribuutti Uniklubi. Viimeistään nyt olisi syytä vaihtaa Selon luonnehdinta – vaikka musikaalitähdeksi tai Badding-Seloksi. Mies näyttää ja kuulostaa, Rauli Somerjoelta. Kehonkieli ja fraseeraukset ovat kunnossa. Kun Selo vatkaa mikrofonin piuhaa ja lannettaan ujosti, ruumillistuu Rauli Somerjoki Palatsin lavalle.

Musikaalin naistähteä ei voi ylistää liikaa. Sani Aartela on rautainen ammattilainen, joka vaihtaa sujuvasti hahmosta toiseen. ”Kirjoita Postikorttiin” kajahtaa puhtaammin kuin Muskan versio.

Palatsissa toimii äänentoisto. Baddingin suurimmat hitit soivat komeasti. "Fiilaten ja höyläten", "Ja rokki soi", "Jykevää on rakkaus", "Paratiisi", "Bensaa suonissa", "Ikkunaprinsessa", "Tähdet tähdet", "Valot", "Pilvet karkaa, niin minäkin" ja "Laivat" vievät kuulijan nostalgiamatkalle Kekkosen Suomeen.

Musiikkiteatteri Palatsi

Jaa

Viimeksi päivitetty 06.10.2015 16:05

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

loka 16, 2019

Se, mikä oikein on

tammi 16, 2019

Matka aikuisuuteen

satu pikkukuva
loka 28, 2018

Hauska ja haikea Kylä

hannele pikkukuva
syys 04, 2018

Kun kaikki huijaavat

kesä 16, 2018

Asennetta ja huumoria

tammi 28, 2018

Me selvisimme siitä

tammi 26, 2018

Kun ilosta tuli suru

loka 14, 2017

Täydellinen yllätys