Keskustori.fi

Mainostajille

Verkkolehti Keskustori.fi on itsenäinen, sitoutumaton Tampereen teatterielämän kohtauspaikka. Lukijamme ovat kaupungilla aktiviisesti liikkuvia tamperelaisia.

OMISTAJA
Pilkku-Tuotanto Oy

OSOITE
Satakunnankatu 22 G 157
33210 Tampere

Y-TUNNUS
1457442-7

Mainosohjaaja

Jotta mainos tavoittaa oikean kohderyhmän, sen sisältö ja visuaalinen ilme pitää miettiä huolella. Voit etsiä mainokseesi sisältöidean yhdessä mainosohjaajamme kanssa, ja voit vapaasti hyödyntää ideoita myös muussa mainonnassa.

Aineiston lähetys

Aineisto voi olla joko GIF-, TIFF- tai JPG -muodossa. Aineiston tai valmiin ilmoituksen voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Vastuu

Keskustori.fi pidättää oikeuden olla julkaisematta ilmoituksia, joiden se katsoo olevan hyvän tavan vastaisia tai rikkovan mainonnan eettisiä periaatteita. Keskustori.fi ei vastaa asiakkaalle aiheutuvista vahingoista, jotka johtuvat julkaisijasta riippumattomista tuotannollisista tai teknisistä syistä. Keskustori.fi ei korvaa vähäistä graafista tai sisällöllistä virhettä mainoksessa taikka web-palvelun vähäistä käyttökatkosta, mikäli virhe tai häiriö ei olennaisesti vähennä mainoksen näkyvyyttä tai mainosarvoa. Keskustori.fi:n taloudellinen vastuu vahingoista rajoittuu mainoksesta maksetun hinnan palauttamiseen.

Asiakas vastaa mainoksessa ilmoitettujen tietojen oikeellisuudesta sekä siitä, että mainos tai sen valmistusaineisto eivät loukkaa kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia.

Reklamaatiot

Reklamaatiot on tehtävä sähköpostitse tai sähköpostilla viimeistään 5 arkipäivän kuluessa mainoksen julkaisupäivästä.

ETSI SIVUILTA